Xelo González, regidora de Turisme, destaca la gran assistència de públic i el seu interés per la gastronomia alteana.
L’edil de Turisme, Xelo González, ha realitzat un balanç molt positiu de la participació d’Altea en la fira “Alicante Gastronómica” en la qual els restaurants alteans Xef Pirata i Bon Vent han dut a terme sengles showcookings que han despertat l’interés del públic.
Com ja donaven a conéixer les regidories de Turisme i Comerç, dies abans de la Fira, Altea ha comptat amb un estand en la zona Assaborix Costa Blanca, situada en el pavelló 2, juntament amb altres municipis de la Costa Blanca. Com a novetat, Altea ha presentat un nou fullet de gastronomia local, “Cuina d’aprofitament”, amb receptes dels restaurants El Cantó del Palasiet i Bon Vent i amb il·lustracions de l’artista alteana Teresa Such. Projecte emmarcat en les accions realitzades per a l’obtenció d’una nova certificació en l’Oficina de Turisme d’Altea: la marca S de Sostenibilitat Turística.
En paraules de González, “des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Altea fem una valoració molt positiva del que han sigut estos dies en la fira gastronòmica més important de la Comunitat Valenciana, com és Alacant Gastronòmica”. Així mateix, l’edil ha destacat l’elevat nombre d’assistents a la Fira: “la veritat que ens ha sorprés la quantitat de gent que ha vingut a visitar la fira i que s’ha acostat a l’estand d’Altea per a conéixer la nostra gastronomia”. “Ha sigut tot un un èxit”: ha conclòs Xelo González.
La entrada Turisme valora positivament la presència d’Altea a Alicante Gastronómica se publicó primero en Altea Digital.