Ruta de la Tapa Altea 2024: Quines son i on. Última setmana

Degustant Altea: Descobreix les Delícies de la Ruta de les Tapes 2024

Amb un ambient vibrant i una oferta culinària irresistible, els visitants tenen l’oportunitat de descobrir els sabors únics i les creacions més innovadores dels restaurants participants.

Et portem un recopilatori de les tapes organitzades pels diferents restaurants.

El Austriaco

TAPA DE TEMPORADA: CREP DE PRIMAVERA

Crep farcit amb tires de rellom de porc, verdures de temporada, cúrcuma igingebre acompanyat de salsa de tomaca especiada de la casa.

TAPA LLIURE: FRIKADELLE

Mandonguilles de carn estil austríac (porc, vedella i bacon fumat) acompanyades d’ensalada de creilles amb ceba i cogombrets agredolços, vinagreta de mostassa i maionesa.

📌 Paseig del Mediterrani 25, Altea.

🕒 De 10:00 a 21:00h

TAPA + Beguda 4€



El Carnicero Loco

TAPA DE TEMPORADA: COSTELLA SALSA NISPROS

Costella de porc cuinada a baix temperatura i acabat a la brasa amb salsa de nispros.

COBERTA LLIURE: ROLLS CARPACE

Rellom de vedella lleugerament fumat, maionesa de tòfona, formatge parmesà i ruca enrotllada en pa de truita.

📌 Plaça de l’Església 10, Altea.

🕒 De 16:00 a 23:00h

TAPA + Beguda 4€

Heladería Antiu Xixona Altea

TAPA DE TEMPORADA: TURRÓN ANTIU XIXONA



Clàssic gelat de torró Antiu Xixona acompanyat de nispro confitat.

TAPA LLIURE: MINI GOFRE

Mini gofre amb xocolate praliné i maduixes

📌 Paseig del Mediterrani 1, Altea.

🕒 De 10:00 a 20:30h

TAPA + Beguda 4€

Hotel Altaia Terraza Oliva Lounge Bar

TAPA DE TEMPORADA: TAPA OLIVA

Tempura de carxofa i albergínia amb mel.

TAPA LIBRE: TAPA ALTAIA

Tempura de gambes amb llit d’alvocat.

📌 Carrer Sant Pere 28, Altea

🕒 Divendres, dissabte i diumenge de 13:00 a 16:00h

TAPA + Beguda 4€



Il Bandito Altea

TAPA DE TEMPORADA: “AL CAPONATA”

Mixt agredolç de verdures picades i saltades amb pinyons i panses, servit fred amb una rodanxa de formatge de cabra a la planxa.

TAPA LIBRE: INVOLTINI DI MELANZANE

Lamines d’albergínies farcides de la nostra bolonyesa casolana, alfàbega, formatge pecorino, cuinat al forn en salsa de tomaca i mozzarella i acabat ambpols de guanciale cruixent.

📌 Avinguda La Nucia, 12. Altea.

🕒 De 13.00 a 14.30 i de 20.00 a 21.30. Diumenge de 13.00 a 14.30.

TAPA + Beguda 4€



Restaurante La Casa Altea

TAPA DE TEMPORADA: TARTAR LA CASA

Tàrtar de salmó, alvocat, ceba roja i cogombre amb la seua vinagreta cítrica i el seu nispro confitat.

TAPA LIBRE: BURGER LA CASA

Mini burger de costelles a baixa temperatura amb la seua ensalada d’adobats, ceba fregida i salsa gorgonzola.

📌 Carrer Sant Pere 1, Altea.

🕒 De 12:00 a 22:00h

TAPA + Beguda 4€



La Clau

TAPA DE TEMPORADA: TEJA DE PORC

Porc en adob casolà amb salsa de formatges (blau, cabra i manxec), amb verdures marinades i confitades.

TAPA LLIURE: CARAMELS

1 Saquet farcit de formatges, verdures i un toc picant.

1 Saquet farcit de mousse d’ànec, mix de formatges i poma.

📌 Carrer Garganes, 8, Local 2. Altea.

🕒 De 12:00 a 16:00 i de 19:00 a 23:00. Diumenge Tancat

TAPA + Beguda 4€



La Sidrería Escondida Altea

TAPA DE TEMPORADA: MINI CACHOPO

Farcit de pernil, formatge de cabra, xampinyó i pimentó confitat sobre base caramel·litzada. Creïlla bollida amb maionesa de tòfona.

TAPA LIBRE: ORÍGENS

Figatell en una tosta de pa cruixent, mostassa antiga i ceba caramel·litzada amb teriyaki. Creilla bollida amb maionesa de tòfona.

📌 Carrer Zubeldía, 12. Altea.

🕒 De 13:00 a 16:00 i de 19:30 a 22:30. Diumenge vesprada tancat.

TAPA + Beguda  4€



Maná Lounge Beach

TAPA DE TEMPORADA

Cebiche de peix blanc amb chutney de nispros i aire de rocoto i llima

TAPA LIBRE

Pa bao al vapor farcit de costelles d’ ibèric a baixa temperatura amb tocscoreans de Bulgogi i Gochujang.

📌 Carrer Sant Pere, 41. Altea.

🕒 De 12:30 a 16:30 i de 19:00 a 22:30. Dimarts tancat.

TAPA + Beguda 4€



Restaurante Club de Tenis Altea

TAPA DE TEMPORADA: SARDINA AHUMADA

Sardina fumada sobre xapata d’oliva negra, formatge Idiazàbal, guacamole i fresa.

TAPA LIBRE: BRIOCHE DE LA CASA

Brioix de galtes al Pedro Ximénez amb dos salses.

📌 Partida Els Arcs, 110. Altea.

🕒 De 13:00 a 16:00.

TAPA + Beguda 4€



Restaurante E-Tika

TAPA DE TEMPORADA: PLATANITO

Caneló de plàtan amb pollastre al curri verd, espàrrecs confitats,formatge fresc, salsa de nispros i all tendre i maionesa cítrica.

TAPA LLURE: LA MARRANITA

Arepita de chicharrón amb guacamole i salsa guasacaca.

📌 Carrer Sant Pere, 35, 1. Altea.

🕒 Dimecres i diumenges de 13:00 a 16:00. El resto de dies de 7:30 a 22:30.

TAPA + Beguda 4€



Zetto Altea

TAPA DE TEMPORADA: CROQUETAS DE BOLETUS

Ceba, llet, pimentó verd, boletus, nou moscada, mantega, pebre,panko, ou i sal. Acompanyat de salsa de remolatxa.

TAPA LLIURE: CROQUETES DE PERNIL

Crep farcit amb tires de rellom de porc, verdures de temporada, cúrcuma i gingebre acompanyat de salsa de tomaca especiada de la casa.

📌 Passeig del Mediterrani, 1. Altea.

🕒 De 10:00 a 20:00h

TAPA + Beguda 4€

Traducir »