Èxit en la 1r Gal·la De AHEA. En la nit d’ahir, dins de les instal·lacions de l’Hotel Cap Negret, va tindre lloc la primera Gala de l’Associació d’Hostalers i Empresaris d’Altea.
En ella es van donar cita una multitud d’hostalers, comerciants, polítics i associats. La jornada la va iniciar el president de AHEA , Juan Abril Restaurant Juan Abril – Cuina Espanyola a Altea fent balanç dels 3 anys de vida de l’associació, a continuació es va presentar el projecte “Altea jobs”, una iniciativa de l’associació vol posar en marxa.
Es va finalitzar amb una sèrie d’emotius reconeixements, els quals van ser entregats pel President de la Diputació d’Alacant , Toni Pérez, per l’Alcalde d’Altea Diego Zaragozí i pel Regidor de Comerç d’Altea Jose María Borja .
Reconeixements en categoria “Pioners en la restauració alteana” a:
– Restaurant Badia.
– Restaurant La Posada de San Miguel.
▪️Reconeixement especial al restaurador:
– Mariano García, del restaurant La Forchetta. Per la seua constància en el treball.
▪️Reconeixement categoria “Emprenedor”: – Restaurant Ca Joan, per ser un referent en l’hostaleria alteana.