Present. llibre: “Peix i sal. Història lèxica de la saladura” – Altea, llibres a la primavera 2024

0

11-abr | 19:00 | Casa Gadea Altea

Presentació llibre: Peix i sal. Història lèxica de la saladura. – Altea, llibres a la primavera 2024.

Autor: Francesc Xavier Llorca Ibi.

Peix i sal és un estudi sobre el lèxic de la saladura d’espècies marines. És un camp semàntic de gran interés lingüístic, antropològic i històric que forma part del nostre patrimoni mil·lenari. El seu coneixement ens fa entendre més bé els processos sapiencials, ideològics i tècnics que el tractament de la saladura ha comportat en la cultura mediterrània com a espai i cruïlla de contacte humà.

VEURE CICLE COMPLET

 

 

 

 

L’entrada Música: “Queen Forever Tribute” ha aparegut primer a Altea Cultural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Traducir »