La entrada L’equip de la Pastisseria De Sabors elabora el millor gelat d’Espanya, segons el concurs Gran Premi Gelat 2025. De Sabors, oberta el 2011 per Vicent Pascual, s’ha convertit en referent amb els seus productes d’elaboració pròpia, tant per alteans com per a visitants, ja que la ubicació de De Sabors és el carrer San Miguel. L’Ajuntament i especialment la Regidoria de Comerç, felicita la família Pascual per esta distinció i l’anima a continuar innovant com ha fet des del seu origen. se publicó primero en Altea Digital.
L’equip de la Pastisseria De Sabors elabora el millor gelat d’Espanya, segons el concurs Gran Premi Gelat 2025. De Sabors, oberta el 2011 per Vicent Pascual, s’ha convertit en referent amb els seus productes d’elaboració pròpia, tant per alteans com per a visitants, ja que la ubicació de De Sabors és el carrer San Miguel. L’Ajuntament i especialment la Regidoria de Comerç, felicita la família Pascual per esta distinció i l’anima a continuar innovant com ha fet des del seu origen.
